Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD

Nieuws

De edelsteen knop met dominerende en blootgestelde functies is op de weg van Regal dames sindsdien
Tijd vrijgeven: 2020-09-15 09:40:09  Hits: 28

Als je het wilt vragen, wat voor soort product kan je blind maken in een moment?Ik denk dat de eerste die het loodje legt, de glimmende edelstenen moeten zijn.Ze hebben hun eigen flash-eigenschappen, zodat ze verblindend kunnen zijn.Op de nieuwste mode-startbaan, kleurrijke sieraden knoppen zijn gerangschikt op het model, dat is zeer eye-catching en verfraaiing van het model.

Petal color gem button ziet er duur uit, maar het is een veelzijdig stuk.Het kan worden gebruikt als een kraagknop onder de hals, een middel knop om te markeren op de navel, of een knop op elke zak of knop.Het maakt niet uit waar en waar.

Roze blauw geel retro jasje is de beste interpretatie van sieraden knopen niet kiezen voor de kleur van kleding.Don&35;39;t zet op de grote juwelenknop, vol nobel temperament, dominant ontmaskerd.

Roze paars pak kan ook sieraden knopen dragen, direct het monotone pak verfraaien.De dubbele gem ketting op de hals vult elkaar aan, prachtig maar niet overdreven.Het blijkt dat alle edelstenen er goed uitzien.De edelstenen zijn nooit vulgair.Het vulgaire is dat ze hun ogen niet hebben.39.

De grote robijn is nobel en heilig.Het lattice pak van de dame stijl wordt vergeleken met zo'n robijnknop, met het temperament.

De edelsteen knop op de V-hals borst is ook een goede keuze, open V-hals, gem knop verfraaiing in de borst om het gevoel van elegantie te vergroten.

In feite, of edelsteen of niet, grote button items zullen nog steeds populair zijn, omdat ze echt overeenkomen kleren goed.Of het nu een monochrome pak is of een kledingstuk met een sterk gevoel voor ontwerp, plus een hoge kwaliteit grote knop, zal het hele outfit naar een hoger niveau gaan.

Vergeleken met gewone knoppen is zo'n grote knop meer atmosferisch en dominant.Het is te zien dat een chique knop een belangrijke rol kan spelen.

Integendeel, de knoppen zijn niet de meest voorkomende items voor mensen om geld aan uit te geven!

1.png

voorgaand: No

volgende: De onmisbare zwarte brei- en juwe...