Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD

Nieuws

Waarop moet worden gelet bij het binden van knopen
Tijd vrijgeven: 2020-09-27 09:03:04  Hits: 31

Er zijn veel soorten knopen.Verschillende soorten knoopbinding hebben verschillende aandachtspunten.Vandaag zal ik het hebben over de gemeenschappelijke knoop binding, op welke plaatsen moeten we aandacht besteden?

Knop wholesale button Encyclopedia

Vijf klauwknop en vier knoppen zijn de meest voorkomende knoppen, dus in het gebruik proces, meer of minder zal tegenkomen sommige onverwachte dingen, en vanwege de verschillende knopstructuur, elke knop heeft verschillende problemen.De vijf klauwknop is een van de knoppen.Wat dacht je van de vijf klauwknop?

Of het nu gaat om vier knoppen, I-vormige knop, vijf klauwknop en impactschroef, moeten bij het aanpassen van de mal de volgende beginselen worden nageleefd:

1 Nee.De bovenste sterven en de onderste sterven moeten concentrisch zijn, dat wil zeggen, de bovenste sterven en de onderste sterven moeten worden uitgelijnd.Pas wanneer de bovenste en de onderste sterven concentrisch zijn kan de bovenste sterven en de onderste sterven nauwkeurig, en de afgedrukte knopen zullen niet vallen.

2 Nee.De machine kan en -35;39;de druk te diep aanpassen.Als de druk te diep wordt ingesteld, wordt de knop beschadigd of valt hij af.Als de druk te laag is, valt de knop gemakkelijk af als de druk te laag is.Daarom moet de diepte van het slaan van de dobbelsteen gebaseerd zijn op ervaring.De eenvoudigste manier is om de achterknop te maken en hem eruit te trekken met een bankschroef.

De elektrische motor, motor of loopband zijn allemaal aan hetzelfde principe aangepast.In die tijd werd het bovenstaande principe ook gevolgd bij het maken van hoorn-overvloed.Dus waar moet vijf klauw gesp aandacht aan besteden wanneer binden?

Eén.Er zijn losse gespen.A als het goed is voordat u drukt, is de instelling van de knop te laag.B mag worden gemengd met producten van andere fabrikanten.Er is iets mis met de C schimmel.

Twee.Het is gemakkelijk om af te vallen als gevolg van onvoldoende vernietigende kracht.Een knopmachine die de hoogte afsluit is niet goed.B de doek is te dik of de klauwlengte is niet genoeg.Het materiaal van C klauw is te dun en de hardheid is niet genoeg.

Drie.De klauwen zijn blootgesteld.Een knoopmachine is niet verticaal op en neer, excentrieke B, de mannelijke en vrouwelijke knoppen zijn te laag of te smal, en de opening met de klauw is niet genoeg (het kan worden ontdekt met de hand voordat ze slaat) C als deze situatie zich voordoet op het klauwoppervlak, het kan worden veroorzaakt door te lange klauw, dus gebruik korte klauw in plaats daarvan.

Vier.De klauw is gebroken als de knop wordt ingedrukt.De afstelling van een knop is te laag.B klauw is te moeilijk om te buigen.C elektroplaat problemen, waardoor klauwen hard en broos, vooral strippen (na het plateren van een goede kleur, en dan galvaniseren een andere kleur) is zeer waarschijnlijk veroorzaken.D mannelijke en vrouwelijke gesp terug ruimte, vorm is niet goed genoeg, zodat klauwvoet is niet genoeg om te breken.

De verf viel eraf bij het schilderen van de vijf klauwgesp.A. de vorm van het afsterven voldoet niet aan de vorm van het klauwoppervlak.B de kwaliteit van de verf is niet goed, en de hechting van algemene inferieure verf is te slecht.C. Olie verwijdering is niet schoon voor het schilderen.D bij het strijken, let op het probleem is niet te hoog, zodat het verfoppervlak niet beschadigd

zmkm-800_800.jpg

voorgaand: Gediversifieerde ontwikkeling van...

volgende: No